Dňa 8.februára 2021 sme po spoločnej dohode so Slovenskou triatlonovou úniou došli k rozhodnutiu, že preteky kvôli súčasnej pandemickej situácii nie je možné zorganizovať a preto ich musíme ZRUŠIŤ !!.


5.2.2021 – Náš Klub biatlonu Breza sa aj napriek nepriaznivej situácii s pandémiou koronavírusu COVID-19 pokúsi dňa 20.februára 2021 usporiadať spoločný šampionát Slovenskej a Českej republiky v zimnom triatlone. Zatiaľ je to naplánované na 20.2. ale v prípade pretrvávajúcich prísnych opatrení sa preteky môžu presunúť na 27.2.2021. Organizátori sa budú riadiť výlučne nariadeniami Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Dolnom Kubíne. Ak nebude možné organizovať športové podujatia s minimálnou účasťou 50 pretekárov (+ organizátori) tak sa preteky ZRUŠIA !! Trate sú situované v Obci Oravská Polhora, ale v prípade dobrých snehových podmienok sa môžu presunúť do Brezy. O prípadnej zmene dátumu a miesta konania pretekov budeme všetkých prihlásených včas informovať. Propozície (stiahni tu). POZNÁMKA: PRIHLÁSENIE V DEŇ PRETEKOV NEBUDE UMOŽNENÉ !!!

UPOZORNENIE: Od osôb mladších ako 18 rokov bude pri prezentácii vyžadovaný informovaný súhlas podpísaný zákonným zástupcom (rodičom) s účasťou na pretekoch a súhlas s použitím osobných údajov – informovaný súhlas (stiahni tu).

Počet kôl pre jednotlivé kategórie:

2 – 4 – 2 (beh-bike-bežky): Štafety, registrovaní v STÚ: Muži, Ženy, V1, V2, V3, Vy1, Vy2, Vy3

1 – 2 – 1 (beh-bike-bežky): Juniori, Juniorky, neregistrovaní STÚ – Muži 20-40 r., Muži nad 40 r., Juniori do 19r.

Dĺžky tratí: 1 kolo BEH – 1,8 km, 1 kolo BIKE – 2,4 km, 1 kolo BEŽKY – 4,8 km