Dňa 9.mája 2021 sa partia bežcov z OBL-ky a Maratónskeho klubu Tvrdošín rozhodla obehnúť všetky kostoly v okrese Tvrdošín. Kvôli prísnym epidemickým opatreniam si trasu o dĺžke cca 90 km rozdelili na tri úseky. Na každom úseku bolo maximálne 6 bežcov. Za náš klub si úsek z Ústia nad Priehradou až do Oravského Bieleho Potoku odbehli Juraj Maxa a Michaela Maxová. Ďalšia naša trojica Marek Voška, Róbert Judiak a Samuel Florek zasa celú trasu prešla na bicykloch. Ďalšia skupinka bežcov z TT Vavrečka odbehla úsek zo Suchej Hory do Tvrdošína. Dvojica bežcov z Oravanu O.Jasenica zase odbehla úsek z O.B.Potoku cez Oravice až do Vitanovej.

Štafetovým spôsobom celú trať odbehla šestica bezčov z MK Tvrdošín pod vedením Viktora Fonfera. Krásne pamätné medaily nám vyrobil Ján Jankola z Tvrdošína. Všetkým zúčastneným za realizáciu perfektnej myšlienky ĎAKUJEME.

Foto: Bežci OBL-ky z okresu Námestovo

V sobotu 1.mája 2021 naši členovia Juraj Maxa, Michaela Maxová, Marek Voška spolu s Jozefom Vorčákom a jeho švagrom Ignácom absolvovali trasu okolo kostolov v okrese Námestovo na bicykloch. Viac ako 150 km trať za príjemného počasia zvládli za 10 hodín. Celý okruh po okrese Námestovo plánujeme po uvoľnení