UPOZORNENIE – PRETEKY SÚ ZRUŠENÉ :

Aj napriek veľkému úsiliu organizátorov pokračovať v Oravskom pohári v behu na lyžiach sa nám „vďaka“ počasiu nepodarí usporiadať 10.ročník Brezanskej bielej stopy v pôvodnom termíne 19.2.2023. Dnešný a zajtrajší dážď nám neumožní pripraviť kvalitné trate a určite neprospeje ani všetkým účastníkom stáť celé doobedie vonku na daždi. Preteky presunieme na najbližší víkend samozrejme ak budú vhodné snehové podmienky.

 Klub biatlonu Breza v spolupráci s lyžiarskym oddielom OŠK Breza a Obec Breza Vás pozývajú na jubilejný 10. ročník Brezanskej bielej stopy. Preteky sa uskutočnia v sobotu 18.2.2023 (v prípade dažďa sa presunú na nedeľu 19.2.2023) v areáli SKI Krušetnica, kde nám Miro Florek ratrakom pripravil krásne bežecké trate. Začiatok prezentácie je od 10:00 hod a štart žiackych kategórií je naplánovaný na 11:00 hod. Propozíciestiahni tu.
Online prihlásenie – prihlás tu !!!

Ďalšie preteky sú naplánované na nedeľu 19.februára, kde opäť v areáli SKI Krušetnica budeme pomáhať organizovať 1. ročník Pohodovej Desiatky. Časový rozpis je rovnaký ako v prípade Brezanskej bielej stopy. 
Online prihlásenieprihlás tu !!!

UPOZORNENIE: V prípade nevhodného počasia (dážď) budú tieto preteky presunuté o týždeň na 25. alebo 26.februára opäť podľa aktuálneho počasia.