V dňoch 30.septembra a 1.októbra sa v Osrblí konali Majstrovstvá Slovenska v letnom biatlone na kolieskových lyžiach. Náš klub reprezentovali iba naši odchovanci súrodenci Sebastián a Benajamín Belicajový zo Zákamenného teraz reprezentujúci klub ŠKP Banská Bystrica.
V sobotu boli na programe rýchlostné preteky na 7,5 km. Sebastián v kategórii dorastu B spravil na strelnici iba dve chyby (1,1) ale stačilo mu to až na 6.miesto so stratou 1:40 min. na víťaza Michala Adamova. Benjamín štartoval v kategórii juniorov a po čistej streľbe zvíťazil o 3 sekundy pred oddielovým kolegom Arturum Iskhakovom. 
V nedeľu sa súťažilo v stíhacích pretekoch na 10 km a strieľali sa až 4 položky. Sebastián opäť pohorel na strelnici kde minul až 11 terčov (2,4,2,3) a obsadil konečné 6.miesto. Benjamín vyštartoval s 5 sek. náskokom pred A.Iskhakovom a po druhú sreľbu sa držali spolu. Tu však Benjamín minul o jednu ranu naviac čo súper využil a trochu mu odskočil. Benajmín aj napriek čistej streľbe v ďalších dvoch položkách už stratu nedokázal zmazať a napokon so stratou 51 sekúnd obsadil konečné 2.miesto. Výsledky – stiahni tu.  Letnú sezónu tak Benjamín uzavrel so ziskom dvoch medailí. Obom Našim chlapcom držíme palce a prajeme veľa úspechov v zimnej sezóne. Foto: Benajmín Belicaj – Majster Slovenska v rýchlostných pretekoch. (archív pretekára)